ТОП-26 бесплатных онлайн-курсов по UX UI-дизайну 2023 для начинающих с нуля

Дякуємо, інформація надіслана успішно.Ми зв’яжемося з вами якнайшвидше. Докладніше про оплату частинами у нашому матеріалі. У нас викладають тільки практикуючі фахівці з топових IT-компаній. Викладач дає зворотній зв’язок з розбором помилок у домашньому завданні. Цей курс проводиться у форматі дистанційного навчання.

курси ui/ux

Сам я людина прискіплива, вибирав серед різних курсів дуже довго. Зупинишись на Мейті, теж не спочатку побіг записуватись на курс, бо якось було все занадто добре для правди. Дізнавшись трохи більше, все таки вирішив спробувати і ніразу не пожалкував, тому раджу всім в кого є час, мотивація та амбіції ставати студентом Мейт. Дуже радію, що навчалася в Beetroot Academy.

Сертифікат про закінчення

Залишаєш онлайн-заявку на сайті та очікуєш дзвінка для обговорення всіх деталей. UI/UX дизайнер – це одна з найбільш затребуваних і високооплачуваних професій у сфері IT. Донать і отримуй призи від партнерів та онлайн-університету «Dotli».

Дізнаєшся, як зіставляти аналітичні дані та формувати гіпотези щодо підвищення ефективності проектів. Тобто це враження, яке отримує користувач при роботі із створенним веб-дизайнером інтерфейсом. Ближче до завершення модуля студенти працюють над командними проєктами, тому постарайся бути на зв’язку з одногрупниками. На курсі ви отримуватимете індивідуальний зворотний зв’язок куратора за домашніми завданнями.

Почему стоит выбрать профессию UI/UX дизайнера

Попит на UI/UX дизайнерів величезний, оскільки на ринку програмного забезпечення продукту з поганим дизайном складно конкурувати з іншими рішеннями. Всі наші тренери – це практикуючі фахівці рівня не нижче Senior, з досвідом роботи від 5 років. Саме вони щодня розвивають IT-сферу, створюють додатки, тестують ігри та різні софт, надихаються і надихають інших робити цей світ більш зручним та мультимедійним. Значить, UI/UX дизайнер робить візуальну частину сайту (картинки іконки і т.д.), що базується на досвіді користувачів, щоб їм було красиво і зручно їм користуватися.

курси ui/ux

Курс розповідає не тільки про необхідні хард-скіли (хоча так само містить блок про створення прототипів), а й знайомить з широким світом візуальної комунікації. Під час навчання можна буде ознайомитися з кращими світовими практиками та цікавими кейсами, якими можна буде надихнутися на власні проєкти. За допомогою макетів, вивченню візуальних елементів, їх впливу на користувача та основам вебдизайну студент зробить перший крок у дослідженні UI/UX професії.

Мобільний застосунок Support UA

Дарина Пухкенко проаналізувала конкурентів, вивчила аудиторію й розробила концепцію сайту архітектурної компанії. Дизайнерка створила сторінки з описом послуг, проєктами, нагородами, командою та контактами. В основі дизайну – мінімалізм, простота, повітря. Сайт виглядає стильно, сучасно та повністю виконує задачі клієнта.

  • Векторний графічний редактор, який дозволяє створювати барвисті ілюстрації, іконки, патерни, логотипи, різні макети для друку та багато іншого.
  • Дизайнерки Віка Олійник та Євгенія Петрич провели UX-дослідження, вивчили аудиторію та розробили прототипи.
  • Тільки закінчила курс UI / UX і відразу отримала оффер від однієї з кращих продуктових компаній України!
  • У Вас з’явиться досвід та роботи для портфоліо, Ви почнете заробляти ще під час навчання.

Саме тому ми не можемо заздалегідь вам гарантувати працевлаштування, але ми можемо сприяти в цьому нашим Випускникам, які навчалися найбільш ретельно. Наш штатний менеджер з працевлаштування випускників завжди радий в цьому допомогти нашим Випускникам, а також відповісти на їхні запитання, пов’язані з оформленням резюме та іншим. Також в нашій Школі ми проводимо безкоштовні заняття з рекрутерами з IT-компаній міста, де вони дають поради з пошуку першої роботи в IT-сфері. Вже як рік я закінчив курс Front-End в команді Mate academy.

Як розпочати навчання на курсі веб дизайну?

Перейматимете їхній досвід і вони будуть ділитися своїм поглядом і підходом до дизайну. Зможете ставити їм питання на тему курсу та покращувати своє портфоліо. Курс створено спільно із спеціально запрошеними експертами з різних студій. Кожен з них є дизайнером з досвідом більше 3 років, багато хто є middle дизайнерами або art-директорами дизайнерських агентств різних країн.

курси ui/ux

Якось записував розбір домашки для студента і забув вимкнути Slipknot, що грав на фоні. Проте студенту музичка зайшла, і тепер вони діляться знахідками один з одним. На блоці UX/UI студентки Аня Абрамова та Таня Фоміна створили вебзастосунок, який допомагає знайти зниклу тварину або її господаря. Дівчата провели велике дослідження, створили карту емпатії, юзер флоу, варфрейми. Інтерфейс зробили легким та приємним, а макети адаптували під різні пристрої.

IT-компаніях України

Навчальна програма побудована таким чином, що студент повністю занурюється у процес і дивиться на світ очима дизайнерами, відслідковуючи тренди. До того ж на курсі можна буде навчитися створювати прототипи в Figma, якісно проводити дослідження та benchmarking проєкту. Курс допоможе початківцям, які не знайомі з дизайном. Однак з перших уроків викладачі будуть вчити “працювати руками” та дізнаватися більше про основний інструмент сучасного дизайнера — графічний редактор Figma. Студенту “розкладуть по полицях” основні UI-компоненти, щоб в кінці навчання всі отриманні знання можна було продемонструвати на власному прототипі макета мобільного додатка.

курси ui/ux

GetRest – це зручний анімований застосунок для бронювання столиків. Дівчата Яна та Ілона провели дослідження, продумали архітектуру, підготували UI kit та прототипи. На сайті користувач може знайти заклади на мапі, погортати меню та обрати бажане місце. Також дизайнерки додали особистий кабінет і гаманець для розрахунків онлайн. Альона Ревунова та Христина Хмеляр розв’язували проблему сортування сміття.

This entry was posted in IT Освіта. Bookmark the permalink.